+36 30 080 3372 info@legyelteisonline.hu

Ha kell egy weboldal…

Legyél Te Is Online!

Alapcsomag

Az alap csomagot azoknak ajánlom, akik egy egyszerű weboldalt szeretnének. Azt akarják, hogy minden információ fent legyen a termékükről, szolgáltatásukról, képekkel, videókkal és szöveggel illusztrálva. A weboldalukra információszerzés céljából irányítják a leendő ügyfeleiket. Elérhetőséggel és Facebook, Instagram profileléréssel.

A csomag tartalma:

Domain név és tárhely:

Alapvető szükséglet egy weboldal elkészítéséhez, hogy egy domainnévvel és egy tárhellyel rendelkezzünk. A domainnévnek olyannak lell lennie, amely jól leírja a szolgáltatásunkat, vagy csak egyszerűen a cégünk vagy a saját brand-ünk neve, amelyet népszerűsíteni szeretnénk. A tárhelyre azért van szükségünk, hogy eltárolja a feltöltött anyagokat. Hogy ne kelljen bajlódnod a regisztrációval, segítek neked és megteszem helyetted. Ennek természetesen éves költsége van, amelynek az első részlete benne van az árban. A továbbiakban a részleteket a tárhely szolgáltatónak kell fizetni, amelyről E-mailben értesít a lejárat előtt.

WordPress:

A WordPress az egyik legelterjedtebb, nyílt forráskódú, PHP-alapú tartalomkezelő és blog-rendszer. A kezelőfelületének köszönhetően könnyű tartalmakat létrehozni benne, így a weboldal üzemeltetése közben még azok is tudják kezelni, akiknek nem sok tapasztalatuk van.

Weboldal kialakítása, Webdizájn:

Megbeszélés szerint, az igénynek megfelelően kialakítom a Weboldal arculatát. Közössen megtervezzük a színeket, betűtípusokat és az elrendezést, menüpontokat stb…

3-4 aloldal létrehozása:

A kezdő oldal kialakítása után szükség lehet további oldalakra, amelyek segítenek az oldal látogatóinak több információhoz jutni. Ilyenek például a kapcsolat, a szolgáltatások és a bemutatkozó oldal. Ha valamiért több aloldalra lenne szükség, az is megoldható felár ellenében oldalanként 2.000 Ft -ért.

Facebook és Instagram összekapcsolása a Weboldallal:

A közösségi oldalnak nagy ereje van a népszerűsítés szempontjából, ezért az oldalon szükésges ezeknek a felületeknek az elérhetővlé tétele, és lehetőség van posztolási tartalom létrehozására is a haladó csomagban.

Igény szerint 1 db elkapó oldal (landingpage)

Az elkapó oldalra akkor lehet szükség, ha valamilyen akció keretében szeretnénk bővíteni a vevőink, ügyfeleink körét és elérhetőségüket szeretnénk megszerezni. Ez az oldal alapból a felületen  nem látható, a linkjét nem lehet menüből elérni, ezt csak azok számára lesz elérhető akik érdeklődnek, mondjuk egy facebookos hírdetés után.

A szükséges oldalak létrehozása

Az EU törvényeknek megfelelően szükség van az oldalon megjeleníteni pár dolgot. Ilyen például a Süti figyelmeztetés, a GDPR és az ÁSZF. Ezen oldalak inkje a láblécben lesz megtalálható.

Hódítsd meg az internetet Most! 

Alapcsomag

Az alapcsomag tartalma

  • Domain név (éves díja van)
  • Tárhely (éves díja van)
  • WordPress telepítése
  • Weboldal kialakítása megbeszélés szerint (Webdizájn tervezése)
  • 3-4 aloldal létrehozása. (Kapcsolat, szolgáltatás stb…)
  • Facebook és Instagram összekapcsolása a weboldallal
  • Igény szerint 1 db elkapó oldal (Landingpage)

A Csomag ára: 90.000 Ft.