+36 30 080 3372 info@legyelteisonline.hu

Ha kell egy weboldal…

Legyél Te Is Online!

Haladócsomag

A haladó csomagnak azok veszik hasznát, akik rendszeres információkat, friss híreket szeretnének feltenni (blogolni). Folyamatosan jelen akarnak lenni a közösségi média oldalakon. Hirdetéseket adnak fel, és a weboldalon keresztül kíváják értékesíteni szolgáltatásukat vagy terméküket, illetve hirlevelet küldenének ki.

A haladó csomag tartalmazza az alapcsomagot, plusz kiegészítéseket.

A csomag tartalma:

Domain név és tárhely:

Alapvető szükséglet egy weboldal elkészítéséhez, hogy egy domainnévvel és egy tárhellyel rendelkezzünk. A domainnévnek olyannak lell lennie, amely jól leírja a szolgáltatásunkat, vagy csak egyszerűen a cégünk vagy a saját brand-ünk neve, amelyet népszerűsíteni szeretnénk. A tárhelyre azért van szükségünk, hogy eltárolja a feltöltött anyagokat. Hogy ne kelljen bajlódnod a regisztrációval, segítek neked és megteszem helyetted. Ennek természetesen éves költsége van, amelynek az első részlete benne van az árban. A továbbiakban a részleteket a tárhely szolgáltatónak kell fizetni, amelyről E-mailben értesít a lejárat előtt.

WordPress:

A WordPress az egyik legelterjedtebb, nyílt forráskódú, PHP-alapú tartalomkezelő és blog-rendszer. A kezelőfelületének köszönhetően könnyű tartalmakat létrehozni benne, így a weboldal üzemeltetése közben még azok is tudják kezelni, akiknek nem sok tapasztalatuk van.

Weboldal kialakítása, Webdizájn:

Megbeszélés szerint, az igénynek megfelelően kialakítom a Weboldal arculatát. Közössen megtervezzük a színeket, betűtípusokat és az elrendezést, menüpontokat stb…

9-10 aloldal létrehozása:

A kezdő oldal kialakítása után szükség lehet további oldalakra, amelyek segítenek az oldal látogatóinak több információhoz jutni. Ilyenek például a kapcsolat, a szolgáltatások és a bemutatkozó oldal. Ezen kívül még aloldalakra is szükség lehet, a csomagban 9-10 oldal létrehozása szerepel, de lehetőség van ennél több oldal létrehozására is felár ellenében, amely 2.000 Ft. oldalanként!

Facebook és Instagram összekapcsolása a Weboldallal:

A közösségi oldalnak nagy ereje van a népszerűsítés szempontjából, ezért az oldalon szükésges ezeknek a felületeknek az elérhetővlé tétele, valamint az oldalba integrálása.

Az oldal összekapcsolása hirlevél küldővel.

Ennek feltétele, hogy legyen egy hirlevél küldő szolgáltatás, amivel össze lehet kapcsolni a felületet. A hirlevelek kiküldése ezen a szolgáltatón keresztül történik.

Blog létrehozása

Egy blogfelület létrehozása, ezen a felületen napi bejegyzéseket lehet létrehozni, amellyel követőket, vevőket lehet találni.

Igény szerint 2 db elkapó oldal (landingpage)

Az elkapó oldalra akkor lehet szükség, ha valamilyen akció keretében szeretnénk bővíteni a vevőink, ügyfeleink körét és elérhetőségüket szeretnénk megszerezni. Ez az oldal alapból a felületen  nem látható, a linkjét nem lehet menüből elérni, ezt csak azok számára lesz elérhető akik érdeklődnek, mondjuk egy facebookos hírdetés után.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Ahhoz, hogy a Google keresőben megtalálják az oldalunkat optimalizálni kell. Kulcsszavakat kell találni, amelyek alapján minket találnak meg. Ezek beállítása fontos. A csomag alap beállításokat tartalmaz!

A szükséges oldalak létrehozása

Az EU törvényeknek megfelelően szükség van az oldalon megjeleníteni pár dolgot. Ilyen például a Süti figyelmeztetés, a GDPR és az ÁSZF. Ezen oldalak inkje a láblécben lesz megtalálható.

Hódítsd meg az internetet Most! 

Haladócsomag

A haladócsomag tartalma

  • Az alapcsomag tartalma
  • +5 aloldal létrehozása
  • Facebook integrálása az oldalba (tervezhető poszt létrehozása)
  • Az oldal összekapcsolása hirlevél küldővel
  • Blog létrehozása
  • + 2 elkapó oldal létrehozása (Landingpage)
  • Keresőoptimalizálás (SEO)

A Csomag ára: 130.000 Ft.